Відомий український співак і найпопулярніший ректор України Михайло Поплавський активний користувач соціальних мереж. Він робить контент не тільки для Instagram, але і для популярної серед молоді платформи Tik Tok.

Таким чином повідомляється, що цього разу на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram він опублікував ролик з Tik Tok. Знявся він там не один, а разом з молодою дівчиною.

Суть скетча в тому, щоб показати передплатникам, як потрібно одягатися в холодну пору року.

На самому відео Михайло Поплавський стоїть повністю тепло одягнений і тремтить від холоду, в той час як до нього підходить дівчина в короткій спідниці і легкій курточці.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Мала, біжи одягнися" - каже український ректор. Передплатників він попросив не повторювати її помилок, і берегти себе одягаючись тепліше. Зі здоров'ям жартувати не можна.

У Tik Tok даний ролик набрав 32 тисячі переглядів, і понад 4 тисячі лайків.

Загалом у Михайла Поплавського в цій соціальній мережі 167 тисяч передплатників, і більше 2,4 мільйонів лайків, що є досить непоганим результатом. У ряду українських блогерів не вийшло так розкрутити свою сторінку, як у народного артиста.

Нагадаємо, раніше Гарячий Поплавський дав фору молодим з трьома студентками: ось він, еліксир безсмертя

Як повідомляє портал "Знай.ua" Поплавський поклав у рот молодій красуні на очах у всього Києва

Також "Знай.ua" писав, що Грайливий Поплавський скрутив глотку хейтерам в прямому ефірі: "є ще питання?"