У Києві ловлять зловмисника, який краде деталі від ліфтів. Про це повідомляє "Київ Оперативний" у соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, інцидент стався в будинку на вулиці Щербаківського 2 лютого. Хитрий грабіжник потрапив на відео камер спостереження.

"Мандариновий злодій ліфтових котушок. До нас в будинок на Щербаківського заліз злодій і вкрав одну котушку з машинного відділення, другу не зміг від'єднати, і розламав», - пишуть автори повідомлення, що головними прикметами зловмисника є куртка синього кольору і любов до мандаринів.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"2 лютого приходив в будинок о 8 ранку, назвав квартиру 178 (в будинку 125 квартир) і втік від консьєржа в ліфт, поїхав на 16-й поверх (останній). 3 лютого, о 22:20 зайшов у будинок за допомогою сусідів з мандаринами. (пізніше знайшли шкірку з поліцією на місці злочину), ламав двері на дах. 4 лютого, зайшов в будинок о 22:00 і вийшов і о 2:00 годині ночі 5 лютого з пакетом і нашою котушкою. Другу зіпсував", - розкрили подробиці серійних злочинів в співтоваристві.

"Пипець, те, що вкрав – це, звичайно, жесть. Але вибачте, в машинному відділенні у вас смітник», «Підняти весь склад поліції в Києві. Виставити біля кожного магазину, намети,розкладки по одному. Буде оптова закупівля мандарин - мідяха то по 200 грн/кг (це як мінімум)», «Доказ - апельсинова цедра», - сміються в коментарях кияни.

Раніше портал " Знай.ua " писав про те, що На Буковині затоплені селяни отримали "дірку від бублика" замість мільйонів Зеленського-вода знищила все

Також портал " Знай.ua " писав, що Киянка стала жертвою жорстокого нападу в ліфті- " вдарив в обличчя і поставив на коліна"

Також портал " Знай.ua " писав, що У Тернополі злодій обчистив сироту і зловив миттєву карму-як у бойовику