У Києві розшукується чоловік, який скоїв напад на молоду жінку в ліфті. Про це повідомили у спільноті «Київ Оперативний» у Facebook.

Зазначається, що напад стався за адресою вулиця Жилянська, 118, у Шевченківському районі столиці, приблизно о 18:00 у понеділок, 24 серпня.

На опублікованих кадрах - дівчина і чоловік стоять в під'їзді в очікуванні ліфта. До них приєднується ще один чоловік, і всі разом вони заходять в ліфт.

За словами потерпілої, один з чоловіків вийшов з ліфта на 3-му поверсі, а другий вдарив її по обличчю кулаком і намагався поставити на коліна, схопивши за волосся.

Дивом жінці вдалося втекти від кривдника, вона в шоковому стані і вже встигла написати заяву в поліцію.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Внимание! #Розыск! 24 августа, около 18.00, в лифте жилого дома по Жилянской, 118, с девушкой в лифт зашло двое мужчин. Один (который на видео стоит сзади) вышел на третьем этаже, второй ударил ее кулаком в лицо, схватил за волосы и пытался поставить на колени. Девушка начала сопротивляться и в результате чего ей удалось отбиться и убежать. Заявление написала только на следующий день, была в шоке. Может кто узнаёт нападавшего?

Geplaatst door Киев Оперативный op Vrijdag 28 augustus 2020

"Не сідайте в ліфт з незнайомцями, сходи теж не варіант. Мене в 11 років підловив з ножем у горла. Боженька дивом спас. Будьте обережні з незнайомцями", - пишуть в коментарях українки.

«У цій історії замовчується найголовніше - це мотив нападу. Це - 34-поверховий будинок-мурашник, так як в ньому 5 поверхів-хостели. Через це в житловому будинку - постійний базар-вокзал. На відео видно, що вони спілкуються. Про що була розмова в очікуванні ліфта? Це фактично і є мотив", - «А який мотив можна зрозуміти з діалогу? Те, що він урод, це і так видно. Вона могла його послати за настирливі докучання, але бити в обличчя не дає йому право», - додають коментатори.

Нагадаємо, що у Дніпрі на дитину напав невідомий і забрав мобільний телефон і гроші.

Як повідомляв портал Знай.ua,чоловік напав на дівчинку-підлітка в ліфті, вдаривши її електрошокером.

Також Знай.ua писав, що поліція спіймала матір і сина, які були причетні до крадіжки в одному з приватних будинків.