У Києві сильна пожежа охопила будівлю, розташовану на вулиці Івана Франка. Про це повідомляють очевидці в телеграм-каналі KIEVMAP.

Судячи з оприлюднених відео, горить приміщення в будинку, розташованому на перетині вулиць Івана Франка та Богдана Хмельницького.

"Щось дуже серйозно горить прямо зараз на Івана Франка. Загін ДСНС на місці", - зазначають автори повідомлення.

На жаль, поки точно не відомо, який саме заклад охоплений вогнем. Однак на відео видно величезні клуби сірого густого диму, що застеляють вулицю.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Рятувальники столичної ДСНС поки ніяк не коментують ситуацію.

Нагадаємо, маленька киянка носила "бомбу" на руці - "Вибухнули по дорозі в школу". Дитину терміново госпіталізували і прооперували.

Як повідомляв " Знай.uа", в Тернополі по дитині стріляли з дробовика, в тілі десятки куль. Пізніше знайшлася ще одна постраждала дитина з осколком в щелепі.

Знай.ua писав, під Кабміном помітили озброєного чоловіка з ножем і пістолетом. Він припаркував свій автомобіль у забороненій зоні та привернув увагу правоохоронців.