У Києві рятувальники виявили труп людини, вмерзлий в лід на річці. Про це розповіли в Telegram-каналі dtp.kiev.ua.

Як повідомляється, на місце страшної знахідки викликали правоохоронців і Службу безпеки українці. Щоб витягти тіло, їм довелося пиляти льодове покриття Десенки-притоки Дніпра. Для цього використовували бензопилу.

На жаль, поки що встановити особу загиблого не вдалося. За оприлюдненими фото можна тільки припускати, що тіло належить чоловікові - з льоду видно тільки його руки.

Більш точних подробиць знахідки, а також будь-які подробиці смерті загиблого не повідомляються.

Обережно, фото не для людей зі слабкою психікою!

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше повідомляли, страшне вбивство приголомшило Україну, таке не забути: "в руках голова батька, обмотана нутрощами друга".

Як повідомляв Знай.uа, у Дніпрі сімейні розбірки закінчилися різаниною: він, вона і колишній з ножем.

Знай.uа писав, чоловік відрізав голову 6-річному синові друга-поліція досі не може допитати злочинця через наркотичне сп'яніння.

Відомо також, що ревнивий чоловік відрізав голову вагітній дружині на очах у маленьких дітей. Дружина заявила, що хоче розлучення і втомилася жити за східними законами.