У Києві шукають чоловіка, хворого коронавірусом. Про це написали в співтоваристві "dtp.kiev.ua" у соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, чоловік мав підтверджений діагноз "коронавірус", проте продовжував їздити на роботу.

"Допоможіть знайти. Пішов на роботу і пропав Миколайчук Володимир 1980 року народження. Останній раз бачили в тролейбусі №8 вранці 4 лютого. Мав підтверджений ковід, але до останнього намагався бути корисним для суспільства і відпрацьовував зміни на підприємстві», - пишуть ті, хто просить допомоги в розшуках.

Прикмети зниклого - 175 сентиментів зросту, середньої статури. Був одягнений в пальто сірого кольору, сірі штани і такого ж кольору берет.

Фото: dtp.kiev.ua
Фото: dtp.kiev.ua

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Фото: dtp.kiev.ua
Фото: dtp.kiev.ua

Фото: dtp.kiev.ua
Фото: dtp.kiev.ua

"Жесть! Судити за таку "допомогу" потрібно!", "Так може він вже на ШВЛ в який-небудь лікарні, в реанімації?", "Капець! суспільство йому "вдячне!"", "Катався в тролейбусах, заражав бабусь", - обурюються в коментарях городяни.

"А навіщо шукати 40-річного д*била??? Пропав і пропав!!! (Він же ж не подумав, скільки людей, після його поїздок в громадському транспорті, злягли в лікарню, а навіщо тепер суспільству думати про нього і шукати його?!)»,- дивуються кияни.

"Дай Бог, щоб знайшли, і все було добре. Але "корисним для суспільства" з підтвердженим ковидом, ну дуже не поєднується", - додають інші.

Нагадаємо, раніше У Польщі загадково зник львів'янин, рідні не втрачають надії:"5 місяців жодної звістки". У Польщі розшукують безвісти зниклого львів'янина, який працював там на будівництві.

Як повідомляє портал " Знай.ua» Викраденого харків'янина врятували з лап нелюдів-зв'язали і били дві доби. Поліція Харкова знайшла чоловіка, який кілька днів тому був викрадений невідомими на парковці торгового центру.

Також " Знай.ua " писав, що У Києві зник кароокий хлопчина з Дніпра: мати п'є корвалол і обриває телефони. У Києві розшукують неповнолітнього, який міг приїхати до столиці з Дніпропетровської області.