У Києві знову затримали на гарячому нахабних злодійок, що запускають свої руки в кишені городян. Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

На опублікованому в співтоваристві знімку – три громадянки, досить пристойного вигляду, в дорогих норкових шубах. Обличчя прикриті масками, однак це не завадило городянам впізнати «старих знайомих».

"Хто там в "Гулівері" і поруч - тримайте кишені, тому що цих панянок-злодійок ми знаємо добре. Повірте, вони не на шопінг прийшли. Наряд поліції викликали", - пише автор повідомлення.

"І у нас сьогодні були, довелося, правда, не підзаробити, а купити все за свої», «їх на лісовій задовбалися ганяти», «Бровки будиночком, люди ми нещасні. Бити вас, дамочки, потрібно, ніжно, але боляче бити", - вважають кияни.

Фото « " Київ Оперативний»
Фото « " Київ Оперативний»

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Бляха-муха, у них шуби норкові...", "В хутрі... по багатому...", "А на вигляд "пристойні" блондинки. Бити їх треба, ще й товкти", "Маскуються. У нас тут блондинками стали деякі", "Повний капець, в житті не подумаєш, що це злодії!!!» ,- зазначають коментатори.

"Я їх бачила в "Сільпо" на Гончара. Дівчина підняла шум, викрали телефон, і їх охорона затримала, розбиралися", "Ну так. За рахунок інших живуть. Крадуть", "Знайомі обличчя... два роки тому повели телефон», - дізналися злодійок багато городян.

Нагадаємо, Знай писав, що мати одного з ув'язнених звинуватила співробітників Лук'янівського СІЗО в побиттях свого сина і вимаганні грошей.

Як раніше повідомляв інформаційний портал " Знай", у Запорізькій в'язниці для неповнолітніх не реагують на скарги ув'язнених. Правоохоронці виявили низку порушень у утриманні неповнолітніх.

Також портал "Знай" писав про те, що у Вільнянській колонії були передані бублики з так званим " сюрпризом".