У Києві шукають родичів пенсіонера, який не може самостійно дістатися додому. Про це написали у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Як розповіли автори повідомлення, літній чоловік загубився в столиці і пам'ятав тільки, що він нібито живе на вулиці Бальзака, 83/2.

"Увага! Пошук родичів! Знайшли на вулиці дідуся. Він загубився. Пам'ятає тільки, що він з Бальзака, 83/2. Допоможіть поширити. Можливо, сусіди і родичі дізнаються. Спасибі", - написали автори повідомлення.

У коментарях кияни дивуються, чому знайшли дідуся не відвезли його за вказаною адресою або не викликали поліцейських.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Складно діда за адресою відвезти?", "Викликаєте поліцію, і нехай шукають родичів", "Судячи з фото - дід в глибокій алкогольній комі. Можу помилятися. При наявності адреси в чому проблема додому відвезти, навіщо шукати родичів передчасно?", - дивуються городяни.

"Добре, може бути такий варіант, що він там вже не проживає багато років, куди потім його подіти?", - запитують автори.

"Якщо він тверезий і дійсно загубився-кидайте номер карти, переведу на таксі до Бальзака", - пише один з коментаторів.

Нагадаємо, раніше У Польщі загадково зник львів'янин, рідні не втрачають надії:"5 місяців жодної звістки". У Польщі розшукують безвісти зниклого львів'янина, який працював там на будівництві.

Як повідомляє портал "Знай.ua» Викраденого харків'янина врятували з лап нелюдів-зв'язали і били дві доби. Поліція Харкова знайшла чоловіка, який кілька днів тому був викрадений невідомими на парковці торгового центру.

Також " Знай.ua " писав, що У Києві зник кароокий хлопчина з Дніпра: мати п'є корвалол і обриває телефони. У Києві розшукують неповнолітнього, який міг приїхати до столиці з Дніпропетровської області.