У Києві на припаркований автомобіль звалилося дерево. Про це повідомили свідки інциденту в телеграм-каналі «Київ зараз».

Як повідомляється, подія сталася на вулиці Бурмистенка, 13.

"Бурмистенко, 13 - впало дерево на автомобіль», - повідомляють автори поста в співтоваристві.

"У когось не доброго ранку", - додають вони.

На опублікованих кадрах видно, що дерево досить велике і старе, і могло зачепити собою не один автомобіль.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

При цьому Старий стовбур корінням виворіт частина асфальту на доріжці біля будинку.

Схожа ситуація сталася вчора і на вулиці Чорнобильській - там дерево, що звалилося, перегородило дорогу фурі. Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook, публікуючи відповідний знімок з місця події.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Києві після чергового урагану комунальники прибирають дерева, що впали. Деякі з них впали вкрай невдало – придавивши собою автомобілі.

Також Знай писав, що біля синагоги в Івано-Франківську впало дерево. Через сильну зливу, яка пройшла у Франківську в ніч з 5 на 6 жовтня, біля входу в місцеву синагогу впало дерево. Рослина впала прямо перед входом. Стовбур і гілки прибирали комунальні служби.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині чоловік загинув страшною смертю в лісі - впало і розчавило. Правоохоронці встановили, що 48-річний житель цього села займався заготівлею дров. Він в лісі пиляв деревину. Одне з дерев було раніше пошкоджено ураганом і частково вирвано з землі.