Популярний український телеведучий та актор театру та кіно Юрій Горбунов поділився зі своїми шанувальниками яскравими фото в доволі несподіваному образі. Відповідне фото з’явилося на його особистій сторінці у соцмережі Instagram.

Судячи з усього, знімок було зроблено за театральними лаштунками. За спиною в Горбунова, вдягнутого у сценічний костюм, стоїть та позує для спільного селфі народний артист України Олексій Вертинський.

«Граємо Чехова!! Аншлаг!!», - лаконічно підписав знімок Горбунов.

«Вертинський - феномен, талантище», «Ми були вчора на вашій виставі, чудово граєте, залишились задоволені», «Браво! Дуже задоволена грою акторів! Атмосфера надзвичайна», «Красссссавчікі, були у вас, в Дніпрі ви були в такому ж складі, здоров'я і щастя», - захоплюються відомими акторами коментатори.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Це що за вистава ? Збіжали з психушки», - не розуміють інші.

«Цікаво, просто вам можна, а нам от, наприклад, не можна робити концерти в Філармонії, тим паче аншлаги», - обурюється дехто.

Раніше ми писали про те, що Катя Осадча показала нестаріючого тата і красуню-маму, навіть Потап не встояв.

Нагадаємо, Юрій Горбунов і Катя Осадча змусили маленького сина махати лопатою: виховують майбутнього Вірастюка.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юрій Горбунов дивно привітав Катю Осадчу: "Головне не задушити".