Популярна українська телеведуча Катерина Осадча Потішила своїх шанувальників яскравими фото в неймовірно вишуканому образі. Відповідне фото з’явилося на її особистій сторінці у соцмережі Instagram.

Катя в сліпучо-червоній пишній сукні та маленькому капелюшку того ж кольору, позує на сходах легендарного київського «Будинку з химерами» архітектора Городецького. Цей будинок легко впізнати за вишуканою ліпниною та рослинно-тваринними мотивами оздоблення.

«За два дні старт нашого нового телевізійного сезону. Вже скоро 16 років програмі, а ми не втомлюємося ставити собі нові цілі. Цього сезону ми готувалися особливо - нова заставка, оновлена студія та ще багато сюрпризів. Вмикайте вже цієї суботи «Світське життя» о 23:15. Не пропустіть», - розповіла телеведуча про подальші плани щодо зйомок.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Фанати не залишили серію світлин непоміченою.

«Красунечка!», «Дуже личить вам у червоному», «Розкішно», - коментують вони оприлюднені знімки.

Раніше ми писали про те, що Катя Осадча показала нестаріючого тата і красуню-маму, навіть Потап не встояв.

Нагадаємо, Юрій Горбунов і Катя Осадча змусили маленького сина махати лопатою: виховують майбутнього Вірастюка.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юрій Горбунов дивно привітав Катю Осадчу: "Головне не задушити".