Відомий український співак Михайло Полавський має величезну аудиторію шанувальників з якими ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. Цього разу, у своєму Instagram, артист вирішив поділитися улюбленим рецептом какао.

Відповідне відео з'явилося на його сторінці в соцмережі.

Рецепт улюбленого напою виявився напрочуд простим і елементарним. Як розповів Поплавський, то нам знадобляться: молоко, какао-порошок, маршмеллоу і Кіндер-сюрприз.

Як приготувати: відкриваємо Кіндер і ділимо на дві частини. В одну половинку кладемо какао і маршмеллоу і з'єднуємо з другою частиною яйця. Занурюємо наше шоколадне яйце в підігріте молоко і насолоджуємося.

"Смак дитинства. Друзі, сьогодні хочу поділитися з вами рецептом какао. Чудовий напій, який навіває теплі спогади і неймовірні емоції!
Пишіть, який рецепт хотіли б побачити в наступних випусках",- написав народний артист.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Шанувальники Поплавського почали активно коментувати диво-рецепт: "Смак дитинства", "Смакота", "Ооо какао,спробувала б ваше какао", "Обов'язково спробую", "Це дуже смачно", "Як завжди ексклюзив", "Балуєте такими смачними рецептами", "Чудово", "Давайте побільше таких відео".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Гарячий Поплавський дав фору молодим з трьома студентками: ось він, еліксир безсмертя

Як повідомляє портал «Знай.иа» Поплавський поклав у рот молодій красуні на очах у всього Києва

Також «Знай.иа " писав, що Грайливий Поплавський скрутив глотку хейтерам в прямому ефірі: "є ще питання?"