Популярна українська телеведуча телеканалу «1+1» Лідія Таран перетворилася на сяючу зірку французького кіно у фотопроекті митця Ростислава Ріпки. Про це вона сама розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Фото зірки виконані у французькому стилі аркур.

«Bonsoir! Ви знаєте, як я люблю Францію, і ось нарешті відчула себе героїнею французького кіно», - поділилася радістю ведуча.

«У нових ніжних, чуттєвих та елегантних образах постали ми з колегами з новин - Марічкою Падалко, Аллою Мазур, Наталією Мосейчук, Соломією Вітвіцькою», - додала вона.

За її словами, знімки нагадують стоп-кадри з класичного кіно.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

«Коли переглядаю ці світлини, то думками потрапляю до прекрасної Франції… Я доросла мрійниця – і цим пишаюся! Моє натхнення - це Мрії! Друзі, не зупиняйтеся мріяти, навіть коли важко та сумно. Діліться своїми бажаннями з цим світом», - додала Таран.

«Лідія Анатоліївна, ви цікава жінка. Логічно Вас спостерігати в цьому образі», «Ви чарівні!», - захоплюються світлинами фанати Таран.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Марічка Падалко притиснула до себе доньку на шаленій висоті, дух захоплює- " 100 гривень з людини"

Також, "Знай.uа" писав, чернівчанка Лілія Ребрик показала, як розпочинає 2021 рік: "доведеться знову розслаблятися..."