У Києві зник 22-річний хлопець Валерій, батько якого – ветеран АТО Микола Ярошенко. Про це сам чоловік написав на власній сторінці у Facebook.

Як вдалося встановити, востаннє Валерія бачили у столиці 21 січня за адресою вулиця Голосіївська, 15. Зазначається, що хлопець винаймав житло і працював у Голосіївському районі, за п’ять хвилин ходу від станції метро Деміївська.

«Пропав син, Ярошенко Валерій Миколайович, 1998 року народження. На зріст 168 сантиметрів, спортивної статури. З 21 січня немає звісток, телефон вимкнений, хто бачив? Допоможіть знайти», - просить батько.

Як зазначається, хлопець був одягнений в чорні джинси, такого ж кольору куртку балоневу, чорну в'язану шапочку. Із собою мав чорний рюкзак. Взутий у кросівки білі фірми «Найк», з чорним фірмовим знаком.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

«Валера, ми тебе любимо і чекаємо. Якщо ти це бачиш, дай знати. Ми молимось, щоб ти знайшовся», - додає згорьований чоловік.

Він також розповів, що напередодні зникнення жодних сварок між батьками і сином не було – «як завжди, поїхав на роботу».

«У поліцію заявили, була оперативна група, вилучили речі його», - уточнив він.

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

«Микола, а по камерах відеоспостереження відновити маршрут не виходить?», «Дай Бог Вам сил і терпіння в пошуках Валерія! Нехай Ангел-Хранитель вбереже його!», - пишуть небайдужі громадяни.

Нагадаємо, раніше У Польщі загадково зник львів'янин, рідні не втрачають надії:"5 місяців жодної звістки". У Польщі розшукують безвісти зниклого львів'янина, який працював там на будівництві.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Викраденого харків'янина врятували з лап нелюдів — зв'язали і били дві доби. Поліція Харкова знайшла чоловіка, який кілька днів тому був викрадений невідомими на парковці торгового центру.

Також «Знай.uа " писав, що У Києві зник кароокий хлопчина з Дніпра: мати п'є корвалол і обриває телефони. У Києві розшукують неповнолітнього, який міг приїхати до столиці з Дніпропетровської області.