У Києві оголосили у розшук неповнолітнього хлопця, який пішов з дому і досі не повернувся. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook, посилаючись на Службу розшуку дітей.

Як зазначається, розшуком неповнолітнього займається Дарницьке управління поліції ГУНП у місті Києві.

За інформацією, наданою правоохоронцями, неповнолітній Вересень Юрій Степанович - 2004 року народження. Ще третього лютого він залишив місце свого постійного проживання та до теперішнього часу не повернувся.

Прикмети зниклого хлопця: високий - 180 сантиметрів зросту, худорлявої статури. Світловолосий, очі світло-сірі.

Фото « " Київ Оперативний»
Фото « " Київ Оперативний»

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На момент зникнення був одягнутий у куртку синього кольору, чорні джинси, сірі черевики. Із собою взяв рюкзак синього кольору.

Тих, хто має якусь інформацію про хлопця, просять повідомляти на телефони гарячої лінії поліції.

Нагадаємо, раніше У Польщі загадково зник львів'янин, рідні не втрачають надії:"5 місяців жодної звістки". У Польщі розшукують безвісти зниклого львів'янина, який працював там на будівництві.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Викраденого харків'янина врятували з лап нелюдів — зв'язали і били дві доби. Поліція Харкова знайшла чоловіка, який кілька днів тому був викрадений невідомими на парковці торгового центру.

Також «Знай.uа " писав, що У Києві зник кароокий хлопчина з Дніпра: мати п'є корвалол і обриває телефони. У Києві розшукують неповнолітнього, який міг приїхати до столиці з Дніпропетровської області.