Відома українська телеведуча Людмила Барбір активно веде свої сторінки в соціальних мережах. Вона ділиться знімками, і іноді розмірковує на різні теми.

Цього разу дівчина вирішила розповісти передплатникам про Beauty-ритуали, які вона використовує. З огляду на те, що у Людмили Барбір досить насишенний ритм життя, і щодня їй наносять грим перед ефіром, шкіра потребує особливого догляду.

Телеведуча поділилася улюбленими процедурами для шкіри.

Відразу після пробудження вона приймає контрастний душ, який допомагає прокинутися, і до того ж підвищує еластичність шкіри. Далі дівчина протирає обличчя кубиком льоду з ромашки, який тонізує і освіжає.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Часто використовує патчі, які роблять шкіру вологою, і прибирають сліди втоми і набряклості.

Ось ці нескладні ритуали допомагають шкірі відчувати себе краще.

При цьому, не варто забувати, що всі люди різні, і кожній шкірі потрібен свій індивідуальний догляд. Комусь такий підійде, а комусь ні.

Нагадаємо, Людмила Барбір з 1+1 стала втіленням жіночності: красуня показала, як увірвалася в 2021.

Вона позувала біля ялинки з іграшками в білій сукні з червоними квіточками і червоному кардигані.

Як повідомляв "Знай", ведучі "Сніданку з 1+1" перетворилися на дітей перед Новим роком: Сенічкін-ведмідь і Барбір-сніжинка

"Знай" писав, Мазур, Мосейчук і Падалко з "1+1" показали своїх діток і подарували українцям справжню атмосферу свята