Українці обурені через те, що їх примушують з невідомих причин оплачувати так звану «доставку газу». Про це у своєму блозі написав користувач соцмереж Іван Акімов.

Він нагадав, що більшість газових трубопроводів «будувалися ще за Радянського Союзу». Прокладаючи газопроводи до своїх осель, люди у селах самотужки купували труби та сплачували за роботи.

«І тут запитання: якщо трубопроводи обслуговуються, то вони, як будь-яке майно, мають стояти на балансі або знаходитися в користуванні», - нагадує автор допису.

«А якщо це безхазяйне майно? Його може прийняти на баланс орган місцевого самоврядування, і тоді вже спірне питання – хто кому має сплачувати за користування трубами», - додає він.

Раніше на акцію протесту в Києві з плакатами вийшли близько півсотні людей. «На Майдані Незалежності близько 50 осіб мітингують проти підвищення тарифів на газ. На плакатах гасла "Нехай палають палаци!", "Локдаун-офшорам, ні поборам!». Також люди принесли з собою квитанції за газ і його транспортування, що підтверджують непідйомні для населення суми.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, понад 100 чернівчан вийшли на акцію протесту під Чернівецьку міську раду. Люди виступають проти обмежень локдауна і підвищення тарифів на газ і електроенергію.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Українців змусять ще раз платити за ту ж комуналку: особливо важко буде без ОСББ

Також «Знай.uа " писав, що Тарифи на газ знову жахають українців: скільки доведеться платити за доставку в 2021