Колись, у 2007 році, мисливське угіддя Сухолуччя було улюбленим місцем полювання екс-президента України Віктора Януковича. Тепер ним опікуються активісти. Про це розповів користувач Ярослав Козак у Facebook.

Як зазначається, Сухолуччя перебуває на відповідальному зберіганні ГО «НПУ» Межигір’я», тож тепер кожен охочий має змогу приїхати до мисливського комплексу.

Відшукати його не важко - мисливське угіддя розташовується у Вишгородському районі Київської області. Ним опікується Дніпровсько-Тетерівське державне лісомисливське господарство.

Ще з середини минулого століття пересічні громадяни не мали доступу до цих територій – їх спеціально відгородили від світу, аби тут полювали обрані – у радянські часи члени ЦК КП УРСР, а в роки незалежності – депутати Верховної Ради та чиновники.

З 2007 року тут полював Віктор Янукович – щоб його ніхто не потурбував, територію обнесли ровом та височенним парканом, а також влаштовані два мисливських будинки - в урочищах «Острів» та «Акація».

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Коли Янукович накивав п’ятами з України, у його мисливських угіддях залишилися голодувати тварини, яких покинули у вольєрах.

Зараз по території гуляють олені, рідкісні коні Пржевальського та дикі кабани.

Нагадаємо, раніше У Запоріжжі на вокзалі помітили величезного павука з бандою на спині-зібралися в подорож