Стало відомо про те, що вандали в Києві знищили скульптуру балерини. Її знайшли розтерзану на шматочки. Є ймовірність, що реставрації вона не підлягає.

Таким чином повідомляється, що про це повідомив у вівторок, 2 лютого скульптор Костянтин Скритуцький на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Він розповів, що всі залишки арт-об'єкта були передані йому місцевими жителями, які і знайшли балерини всю розбитою.

Виламали її з стовпчика-опори, на якій вона стояла. Була відбита голова і зламані руки.

У коментарях під публікацією скульптора багато хто був обурений таким актом вандалізму.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Користувачі навіть висловили надію на те, що вона була зруйнована в результаті ДТП, так як дуже складно повірити в те, що хтось вирішив зробити це навмисне.

На фотографіях з місця події видно, що антипарковочні стовпчики цілі, тобто аварії тут ніякої не було.

Костянтин вдячний людям, які передали залишки скульптури, І сказав що поки не знає, чи можна буде її відновити.

Нагадаємо, у Тернополі вандали тероризують героя АТО після смерті: "У кого рука піднялася?»

Як повідомляв "Знай", п'ятирічний малюк страждав від виховательки в дитсадку: гасила сірники об руку і била по голові.

Знай.ІА писав, в Дніпрі від рук Шкуродерів загинули десятки малюків: "Розсипали отруту по галявині". Як стало відомо, масове цькування сталося 12 листопада. Там загинули 15 бездомних і 8 домашніх собак. Як розповідають місцеві жителі, вночі невідомі розсипали отруту на галявині, де гуляють з собаками.