Стало відомо про те, що на сторінці київської поліції в соціальній мережі Instagram почали відповідати на запитання підписників.

Таким чином повідомляється, що адміни запитали у передплатників, щоб вони хотіли дізнатися про поліцію Києва. Поки що відповіли тільки на два питання.

Спочатку передплатник поцікавився, який графік роботи у поліції, на що адміни цілком логічно відповіли, що вони працюють 24 години.

Друге питання теж цікаве: "Чи правда що у вас найкрасивіша прес-служба?", і адміни лаконічно опублікували фотографію дівчина, і написали, що «Це одна зі співробітниць відділу комунікації поліції Києва".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в патрульній поліції служить більше трьох тисяч жінок. Це дані на травень 2019 року, новіших поки що не надходило.

Про це повідомляє Патрульна поліція України в Facebook.

Все більше дівчат почали виявляти бажання приєднатися до лав патрульної поліції, і за ці півтора року їх стало ще більше. Жінки на рівні з чоловіками долають всі труднощі нелегкої служби.

Нагадаємо, що у Києві електричка на смерть збила 18-річного юнака, який переходив залізничні колії в невстановленому місці.

Як повідомляв портал Знай, під Києвом, у Броварах, невідомі відкрили вогонь зі стрілецької зброї по маршрутці з людьми.

Також Знай писав, що у Києві за півдня сталася рекордна кількість аварій.

Різке збільшення кількості ДТП було викликано великим снігопадом.