Популярний український телеведучий Юрій Горбунов показав, як проводить вільний час із маленьким сином. Відповідне зворушливе фото він опублікував на власній сторінці в Instagram.

«Ну і перед сном - cімейна прогулянка!», - підписав він знімок, додавши, що фотографом, який упіймав чарівну мить сімейного щастя, стала його дружина, телеведуча Катерина Осадча.

На знімку усміхнений Горбунов тягне за собою санчата, на яких сидить їхній з Осадчою маленький син. Обличчя своєї дитини зіркова пара вперто не показує фанатам, які аж змучилися від цікавості.

На колінах малюк тримає дитячу лопату для снігу – мабуть, щоб гратися із батьками.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

«Клас! А у нас у Кам'янському поки снігу немає. Може, завтра буде?», «Справжній тато! Супер!», «Нарешті зима! Яка краса!», «Ви, напевно, як і ми - любите гуляти, допізна», «Яка гарна вечірня прогулянка, дуже гарне фото», - коментують знімок зворушені сімейною ідилією українці.

Нагадаємо, що Ольга Фреймут показала, як правильно наносити парфуми: оточуючі не задихнуться від краси

Як повідомляв портал "Знай.uа", натякнула на розставання? Дорофєєва приголомшила Дантеса зізнанням: "я тобі не пара"

Також, "Знай.uа" писав, Тіна Кароль показала себе справжню: без макіяжу, але з "пандою"