У Ніжині вчительці та мамі трьох дітей необхідна допомога. Про це розповів директор Ніжинського державного університету Олександр Самойленко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Олександр Самойленко повідомив, що Вчителька з Ніжина, яка виховувала його доньку, страждає від страшної хвороби - меланоми, яка дала метастази.

"Прекрасна людина, щира і мудра жінка, яка вивчила мою доньку, була її класним керівником, мати трьох діток, двоє з яких ще зовсім юні, потребує нашої допомоги. Вона повинна жити, адже має ще занадто молодий вік." - написав Олександр Самойленко.

Вчительці потрібна допомога, фото: Олександр Самойленко
Вчительці потрібна допомога, фото: Олександр Самойленко
вчительці потрібна допомога, фото: Олександр Самойленко

Жінці терміново необхідна операція вартістю 700 тисяч гривень, також дорога хімотерапія. На жаль проста вчителька не в змозі зібрати необхідну суму, тому Олександр Самойленко звернувся за допомогою до небайдужих людей.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Публікація Олександра Самойленка: Facebook
Публікація Олександра Самойленка: Facebook
Публікація Олександра Самойленка: Facebook

Нагадаємо, що 12-річна українка мужньо бореться з агресивним раком, батьки благають про допомогу: "Врятуйте нашу Ксюшеньку"

Як повідомляв портал "Знай.uа", юний хмельничанин бореться з раком чотири роки, справжній воїн: "Хочу жити, допоможіть!"

Також, "Знай.uа" писав, маленький українець сліпне в пелюшках, батьки благають про допомогу: "Іванко хоче бачити!"