У Києві невідомі відкрили вогонь по вікнах житлового будинку. Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, інцидент стався у висотці, розташованій на Дніпровській набережній, 5а.

"Вчора ввечері, близько 21:00 вечора, невідомі стріляли по вікнах у будинку. Постраждало кілька квартир", - написали автори повідомлення.

При цьому вони попросили всіх, хто володіє інформацією про тих, хто стріляв, повідомляти їм.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Хтось купив собі пневматику", "Скоріше за все, стріляли з будинку навпроти...", - припускають в коментарях до повідомлення кияни.

"Накручують суспільство, тому що через тиждень два повинні приймати закон", " жах. Ніде не можна бути в безпеці...", "А потім - дозвольте носіння зброї!", "Тому потрібна легалізація зброї! Без легалізації страшно жити!",- розійшлися в думках коментатори.

"О, у нас таке два роки тому було, третій поверх, дитяча кімната», - ділиться одна з киянок особистим досвідом.

Нагадаємо, що у Києві електричка на смерть збила 18-річного юнака, який переходив залізничні колії в невстановленому місці.

Як повідомляв портал Знай.uа, під Києвом, у Броварах, невідомі відкрили вогонь зі стрілецької зброї по маршрутці з людьми.

Також Знай.uа писав, що у Києві за півдня сталася рекордна кількість аварій.