У Києві затримали чоловіка, який намагався вночі проникнути в приміщення, в якому розташовується дитячий садок.

Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

"На вулиці Мечникова 10/2а, охороною «Статус» затримали цього громадянина 1990 року народження, який намагався проникнути в приміщення інноваційного дитячого садка. Був переданий співробітникам поліції для подальших дій", - написали автори повідомлення.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Кияни з гумором поставилися до порушника.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Яке після цього може бути майбутнє у науки! Якщо ви не дали шанс долучитися до інновацій!",- сміються коментатори.

"Дайте в дитинство зворотний квиток", - просять інші, припускаючи, що зловмисник насправді просто занудьгував за дитячим садом.

Нагадаємо, Знай писавши, що мати одного з ув'язнених звинувачувала співробітників Лук'янівського СІЗО в побиттях свого сина і вимаганні грошей.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай", у Запорізькій в'язниці для неповнолітніх не реагують на скарги ув'язнених. Правоохоронці виявили низьку порушень у утриманні неповнолітніх.

Також портал "Знай" писав про ті, що до Вільнянської колонії були передані бублики з так званим " сюрпризом".