У Києві суд відпустив під заставу серійну грабіжницю, яку вже не вперше ловлять на гарячому. Про це розповіли в співтоваристві «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

«Нє, ну це вже якийсь грьобаний цирк, а не суд. Затримані на гарячому крадії-грабіжники, раніше неодноразово судимі за подібні злочини - знову вийдуть на волю. Чому? Бо суд вже п‘ятий раз, як міру запобіжного заходу, обирає крадійці Паві та її кодлу - тримання під вартою із можливістю внесення застави 34 тисячі гривень», - обурюються адміністратори спільноти.

«Ви взагалі колись чули про таке - п’ять разів внесення застави по одному засудженому? Цирк...», - не стримують емоцій автори допису.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

У коментарях до повідомлення українці також приєдналися до обурення дописувачів.

«Депортувати їх, разом із суддями, які їх "випускають"!!!», «Ой, знову вони, і знову за тим самим ділом», - обурюються кияни.

«Всі питання до ВРУ. Вони приймали КПК, яким передбачено обов’язок слідчого судді при взятті під варту визначати розмір застави. Тому, навіть якщо хоч двісті раз судимий за крадіжку, такій особі при взятті під варту визначається і застава», - пояснюють українці.

Нагадаємо, Знай писав, що мати одного з ув'язнених звинуватила співробітників Лук'янівського СІЗО в побиттях свого сина і вимаганні грошей.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай", у Запорізькій в'язниці для неповнолітніх не реагують на скарги ув'язнених. Правоохоронці виявили низку порушень у утриманні неповнолітніх.

Також портал "Знай" писав про те, що до Вільнянської колонії були передані бублики з так званим "сюрпризом".