Під Києвом, у Броварах, невідомі відкрили вогонь зі стрілецької зброї по маршрутці з людьми. Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Броварський конфлікт перевізників тягнеться вже давно і став відомий всій Україні після того, як два угруповання влаштували переділ території впливу зі стріляниною посеред білого дня.

Тоді поліцейським вдалося зловити кількох учасників конфлікту, проте "війна маршрутників" на цьому не закінчилася.

"Броварська війна маршрутників триває: у" старому центрі "(у Броварах) невідомий обстріляв маршрутку «Київ - Рожівка» з невідомої зброї», - пише автор повідомлення.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На щастя, люди, що знаходилися в той момент в салоні маршрутки, не постраждали.

"Пропадає країна!!!! З боку поліції свавілля!! Ось і все!", "Це капець якийсь...", "Нормально, як для африканської країни", - коментують подію українці.

Нагадавши, жителі Броварів розповіли про війну маршрутників, яку "проморгали" копи – "Кошмарили весь тиждень".

Як повідомляв портал Знай.uа, до стрілянини в Броварах може бути причетний екс-нардеп Продивус.

Також портал Знай.uа писав, що після жорстокої перестрілки під Броварами зникли машини, на яких розгортала банда-введено план " Перехоплення"