У Києві сталася НП, на одній з вулиць міста бетономішалка провалилася під асфальт, який не витримав її ваги.

Про це повідомили в Telegram-каналі "dtp.kiev.ua".
Так, стало відомо, що в Києві за адресою Нестерівський провулок, 13/19 бетономішалка провалилася під асфальт. Він просто не витримав її ваги і внаслідок чого трохи просів.

У Києві бетономішалка провалилася під землю, фото "dtp.kiev.ua"
У Києві бетономішалка провалилася під землю, фото "dtp.kiev.ua"

На опублікованих кардах з місця НП видно, що асфальт просів під габаритним транспортом, і в результаті цього авто нахилилося на бік, але не впало.

"Автотроща в Києві: втомився асфальт", - написали в мережі і опублікували фото з місця НП.

Відомо, що в результаті цієї події ніхто не постраждав. На даний момент не відомо, що ж стало причиною цього.

Скріншот допису
Скріншот допису

Раніше стало відомо, що працівники КП "Київтеплоенерго" почнуть виявляти аварійні місця в тепломережах за допомогою дронів. Про це повідомляє прес-служба комунального підприємства.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що у центрі Тернополя в асфальті утворився провал, який став причиною для утворення заторів. На вулиці Руській утворилися затори, а співробітники Тернопільводоканалу зайнялися усуненням причини.

Також Знай писав, як у Києві ремонтують дороГі. Через тиждень знову потрібно лагодити. І тижня не минуло з моменту, як у столиці на перехресті Щербаківського та Естонської закінчилися ремонтні роботи.