Стало відомо про те, що в Києві кількість грабежів зменшилася практично в п'ять разів. Що про це відомо.

Таким чином, повідомляється, що на засіданні постійної комісії Київської міської ради стосовно питань дотримання законності, а також правопорядку, і зв'язків з правоохоронними органами була опублікована інформація стосовно ситуації в столиці за минулий рік.

Поліція, фото: Патрульна поліція Львівської області
Поліція, фото: Патрульна поліція Львівської області

Столична поліція надала дані, і ось, що з цього вийшло. У 2020 році патрульні здійснили 800 тисяч виїздів на місце злочинів.

В середньому виходить 2500 викликів на день.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Кримінальних злочинів було зареєстровано 33 935, що на 13 тисяч менше, ніж у 2019 році. Показник впав на 30 відсотків, як мінімум.

Щодня в Києві реєстрували 100 різних порушень правопорядку. На 10 тисяч осіб, злочинність у столиці становить 11 тисяч правопорушень.

Поліція, фото: Патрульна поліція
Поліція, фото: Патрульна поліція

Загальний рівень розкриття склав 36 відсотків.

У 2020 році майже половина всіх злочинів мали майновий характер.

Завдяки 7092 камерам відеоспостереження по всьому Києву розкрили 35 відсотків правопорушень.

Нагадаємо, Знай писав, що мати одного з ув'язнених звинуватила співробітників Лук'янівського СІЗО в побиттях свого сина і вимаганні грошей.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай", у Запорізькій в'язниці для неповнолітніх не реагують на скарги ув'язнених. Правоохоронці виявили низку порушень у утриманні неповнолітніх.

Також портал "Знай" писав про те, що до Вільнянської колонії були передані бублики з так званим " сюрпризом".