На Київщині, в селі Руда, підлітки влаштували на могилі вечірку із розпиттям алкогольних напоїв. Про це розповіли у Національній поліції.

Як зазначається, шестеро неповнолітніх осіб вирушили на кладовище, щоб весело провести час. Там вони увімкнули голосну музику, розважалися і грали в карти просто на одній з могил.

Цей «подвиг» підлітків міг би залишитися непоміченим, якби самі «дітки» не виклали у мережу відеоролик зі своїми посиденьками. Його помітили правоохоронці, які й розшукали головних героїв ролика.

Як з’ясувалося, хлопчикам і дівчаткам, що пиячили на чужій могилі, від 12 до 15 років.

Поліцейським вони розповіли, що просто хотіли розважитися. Однак за подібні розвали Кримінальний кодекс України передбачає покарання до трьох років тюремного ув’язнення – за наругу над місцем поховання.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Через надто юний вік порушників лише попередили про можливі санкції і відпустили - кримінальна відповідальність в нашій країні настає лише з 16 років.

Тим часом у Києві вандал познущалися над пам'ятним знаком українським військовослужбовцям, загиблим під час виконання своїх обов'язків на Донбасі. "Передноворічний ранок почався з неприємних знахідок. Вандалами був облитий фарбою пам'ятник воїнам АТО, який розташований поблизу станції метрополітену "Берестейська", - пишуть автори повідомлення.

Нагадаємо, що на Хмельниччині вандали вкрали Вічний вогонь, українці в люті.

Як повідомляв портал " Знай.ua", у Франківську вандали познущалися над слонами в парку

Також, " Знай.ua " писав , що на Закарпаття вандали перетворили парк на руїни, комунальники не встигають наводити порядок.