У Києві вандали познущалися над пам’ятним знаком українським військовослужбовцям, як загинули під час виконання своїх обов’язків на Донбасі. Про це повідомили у телеграм-каналі «Київ без цензури».

«Передноворічний ранок розпочався із неприємних знахідок. Вандалами було облито фарбою пам'ятник воїнам АТО, який розташований поблизу станції метрополітену "Берестейська", - пишуть автори повідомлення.

На неприємну знахідку вранці наштовхнулися працівники комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Шевченківського району. Вони вже відмили пам’ятник від фарби.

«Сподіваємося, що все ж таки свідомих мешканців більшість, і такі інциденти не повторяться», - зазначають комунальники.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

«Дякую Вам за швидку реакцію та роботу», «Поліція тільки гроші на зарплати та авто з податків отримує, це позорище...», «Сидить наволоч у Києві, в якійсь обдертій брежнівці на радянському дивані, і строчить ненависті коменти у соцмережі. Адекватні люди посилають його куди подалі, воно ображається і вночі йде пам'ятники фарбою обливати. Це, звісно, простіше, аніж спакувати свої скромні пожитки і звалити на схід у "третій рим", щоб не псувати життя ні собі, ні іншим», - пишуть у коментарях кияни.

Нагадаємо, що на Хмельниччині вандали вкрали Вічний вогонь, українці лютують.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Франківську вандали познущалися над слонами в парку

Також, "Знай.uа" писав, що на Закарпаття вандали перетворили парк на руїни, комунальники не встигають наводити порядок.