У четвер, 28 січня, стало відомо про страшну трагедію під Києвом - за попередніми даними, у населеному пункті Чайки дитина випала з вікна багатоповерхірки.

Подробиці повідомляє dtpkievua на сторінці спільноти в Facebook.

"Трагедія під Києвом, в Чайках загинула дитина. Треба впізнати... з вікна дитина! Чайки 19 будинок, з 15 поверху. Не можуть впізнати! Чий! Батьки відгукніться є підозра, що сам вистрибнув, бо речі зняв і залишив на балконі. Спецслужб поки немає. На місці зібралося багато людей", - йдеться в повідомленні.

Скріншот facebook

Раніше портал Знай писав про те, що на Хмельниччині батько-нелюд бив струмом однорічного сина, а потім повісив-Україна оніміла від подробиць. Руки крихти були обмотані дротом, який сунули в розетку. Саме Василь придумав таку страшну смерть і собі, і дитині.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал Знай писав, що у Харкові хворий на коронавірус пенсіонер викинувся з вікна лікарні: "не витримав" Він хворів на коронавірус у важкій формі, але був спокійний і раніше спроб суїциду не робив.

Також портал Знай писав, що у Львові студент музичної академії вистрибнув з 6 поверху-скрипка обірвалася назавжди. 21-річний юнак навчався на 3 курсі ЛНМА на кафедрі духових та ударних інструментів".