У Київській області, у місті Біла Церква, цивільний чоловік жінки викинув з вікна її п'ятирічного сина. Про це розповіли в поліції області.

За інформацією правоохоронців, співмешканці ввечері розпивали спиртні напої. Між ними виникла сварка з приводу того, що діти жінки заважали її чоловікові дивитися кіно. Розлютившись, п'яний 39-річний чоловік схопив одного з дітей, - п'ятирічного хлопчика, - і викинув його на вулицю з вікна. Незважаючи на те, що квартира знаходиться на першому поверсі, малюк сильно постраждав: перехожі, які знайшли дитину, викликали швидку допомогу. Зараз постраждалий хлопчик знаходиться в реанімації і медики не дають гарантій, що він виживе.

Винний чоловік спробував втекти, але поліцейські його швидко знайшли і затримали. Його звинувачують у замаху на умисне вбивство дитини.

«Ідіть, баби, на роботу! А не шукаєте собі спонсорів, які ваших дітей за людей не вважають!», «Скинути його так само... з СІЗО!», «Шкода, немає закону відрубати руки», «Ех, мамо, мамо…», - коментують подію в соцмережах місцеві жителі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, раніше Дніпрянин втратив свідомість за кермом і зніс на своєму шляху все, що тільки можна — вагітну пасажирку терміново госпіталізували

Як повідомляє портал Знай.ua У Львові неадекватний водій влаштував п'яні покатушки по тротуару, - "Зачепив дітей, зніс самокат!"

Знай.uа писав, що У Києві "синій" чоловік вкрав авто посла ПАР і скоїв ДТП - порушника знайшов чотириногий