Популярна українська телеведуча Катя Осадчаможе бути вагітною своєю третьою дитиною. Таке припущення висловлюють її фанати після того, як у мережу потрапили кадри з чергового випуску її передачі “Світське життя”.

Як зазначається, кадри, що зацікавили українців, у своєму Instagram опублікувала вагітна дружина співака Віктора Павліка, Катерини Репяхової.

Це не вперше, коли опуклості Осадчої не дають спокою фанатам, однак кожного разу вона списує все на невдалу сукню чи ракурс.

Разом із тим, Осадча раніше заявляла, що не готова стати матір’ю втретє, оскільки весь її час присвячений роботі.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У ведучої вже є 18-річний син Ілля від першого чоловіка − бізнесмена і народного депутата від “Партії зелених” Олега Поліщука.

У шлюбі із телеведучим Юрієм Горбуновим 2017 року в Осадчої народився другий син – Іван.

Нагадаємо, що Юрій Горбунов привітав свою не менш зіркову дружину Катю Осадчу з оригінальним святом.

Як повідомляв портал Знай.uа, Горбунов привітав з Хрещенням, українці не витримали: "Такого не було в Дубаї?".

Також Знай.uа писав, що Юрій Горбунов розповів і на власному прикладі показав, як же важко ходити по магазинах з жінками.