Викладачці Національного педагогічного університету імені Михайла Драгоманова Євгенії Більченко, яка прославилася завдяки скандальним заявам про те, що в Україні утискають російську мову, надіслали «привіт» з її обожнюваної РФ.

Про це сама Ощасливлена Більченко написала в Facebook.

"Привітайте мене, друзі. А це, мої бідні вороги, мені "Кремль вручив у Магадані"... Насправді, рідня: все просто. Ще в грудні мене прийняли в Міжнародний Союз поетів (Санкт-Петербург прийняв), А вчора прислали кірку. Я - чужа всьому символічному, але ця іпостась - для мене реально честь, правда. Спасибі, Ленінград. Працюємо", - написала доморощена поетеса.

Українці поставилися до заяви з гумором та іронією. Адже так званий "Міжнародний Союз Поетів" - не більше, ніж "гурток за інтересами", створений російськими поетами для себе ж. У них дуже обмежена (менше тисячі) аудиторія.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Ця шкірка коштує 200 рублів. Я навіть можу прийняти в міжгалактичний союз віршоплетів. А віршики у Жені гівно. Чесно", "Ознайомився з вашою творчістю і зрозумів, для чого всі ці скандали, щоб мати будь-яку аудиторію, тому що вірші настільки бездарно-жалюгідні і, крім ржаки, нічого не викликають. А порівнювати себе з Ахматової або Лєтовим, це манія величі, м'яко кажучи недотягуєте», «Ридаю. Що це за картонка? Пропуск в клуб душевнохворих?",- дивуються українці.

"О! Печеньки від Хутинської расеї за "антифашистську боротьбу" посипалися. Якось дешево вас купили", - додають коментатори.

Нагадаємо, викладачка поскаржилася на "цькування" за українську мову: "Відчуваю себе Російською". Незадоволена українською мовою викладачка поскаржилася на цькування.

Як повідомляв портал " Знай.ua", учні повернуться до шкіл ще не скоро: Степанов назвав причину. Максим Степанов пояснив, чому не можна завчасно повернути оффлайн-навчання в школах.

Також " Знай.ua " писав, малозабезпечені сім'ї благають Зеленського про допомогу, втомилися від космічних цін і тарифів: "Нахабно здерти з людей". Володимира Зеленського просять підвищити соціальну допомогу багатодітним сім'ям.