У Києві, на житловому масиві Троєщина, невідомі зіпсували літній кінотеатр. Про це йдеться у місцевих соцмережах, зокрема - в Instagram-акаунті troeshchinainsta.

Зловмисники зламали вивіски кінотеатру під відкритим небом і порвали полотнище, на якому транслювали фільми. Зазначається, що не пощастило місцю відпочинку місцевих жителів на вулиці Маяковського.

"Якісь придурки порвали кінотеатр просто неба і поламали вивіску на Маяковського, 2», - написали автори повідомлення.

"Розуму як у черепашки, якщо не менше", "Конкуренти з "Флори", мабуть... Жартую, звичайно. Швидше за все, прогресивна Європейська молодь», - обурюються кияни.

У коментарях вже знайшлися добровольці, готові відремонтувати кінотеатр.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Який розмір полотна? Можу зробити безкоштовно для жителів Троєщини", - відгукнувся небайдужий городянин.

Тим часом у Києві вандал познущалися над пам'ятним знаком українським військовослужбовцям, загиблим під час виконання своїх обов'язків на Донбасі. "Передноворічний ранок почався з неприємних знахідок. Вандалами був облитий фарбою пам'ятник воїнам АТО, який розташований поблизу станції метрополітену "Берестейська", - пишуть автори повідомлення.

Нагадаємо, що на Хмельниччині вандали вкрали Вічний вогонь, українці в люті.

Як повідомляв портал " Знай.ua", у Франківську вандали познущалися над слонами в парку

Також, " Знай.ua " писав , що на Закарпаття вандали перетворили парк на руїни, комунальники не встигають наводити порядок.