Ветерана АТО Руслана Сивірського (з позивним Абдула) не стало в ніч на вівторок, 26 січня. Він загинув в результаті дорожньо-транспортної пригоди, повідомив на особистій сторінці в Facebook Сергій Сердюк.

Як повідомляється, трагічна подія сталася в селищі Нові Петрівці на Київщині. 46-річний Руслан перетинав дорогу по пішохідному переходу, і там його збив автомобіль.

Попрощатися з колишнім бійцем україно-російської війни на Донбасі можуть всі небайдужі 28 січня, у четвер. Церемонія прощання призначена на 7:30 годин ранку, і пройде в морзі Вишгородської центральної районної лікарні, на вулиці Кургузова.

Після прощання тіло загиблого відвезуть на малу батьківщину, в місто Кропивницький.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Додамо, що Роман народився в 1975 році. З 2015 року по 2016 рік він ніс службу в батальйоні особливого призначення "Січ" на Донбасі.

Після служби проживав і працював на Київщині. У загиблого залишилася старенька мати.

Українці в коментарях до повідомлення висловлюють співчуття друзям і родичам загиблого бійця.

Раніше повідомляли, моторошна ДТП біля Байкового кладовища перелякала киян, летів як божевільний.

Як повідомляв Знай.uа, на Львівщині легковик влетів у натовп комунальників, вижили не всі.

Знай.uа писав, Українка збила натовп дітей разом зі своїм хрещеником - без прав, п'яна в дим.