Стало відомо про те, що в Києві розшукують маленьку дитину. 10-річна дитина пішла з дому близько тижня тому, і досі не повернулася. Батьки не можуть заспокоїтися.

Таким чином, повідомляється, що Дарницьке УП ГУНП в місті Київ розшукує малолітнього хлопця, Мусаєва Тимура Енверовича, 2010 року народження.

Він пішов з дому ще в середу, 20 січня, і з тих пір його ніхто не бачив.

З особливих прикмет: на вигляд йому 10-12 років, зріст приблизно 155 сантиметрів, очі карі, а волосся темно-русявого кольору.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Одягнений він був у сірі спортивні штани, пуховик темно-синього кольору з капюшоном. Також на ньому були темно-сині кросівки.

Якщо раптом вам відомо щось про його місцезнаходження, або ж раптом побачите його в місті - зателефонуйте в поліцію за номером спецлінії 102.

Нагадаємо, Знай писав, що у Києві мати викинула з 8-го поверху трирічну дитину і виправдалася перед копами: "не могла більше дивитися".

На місце прибули співробітники правоохоронних і швидка допомога, які будуть з'ясовувати, що ж сталося там насправді.

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області зник чоловік з втратою пам'яті. Його шукають рідні. Чоловік пішов з дому ще в понеділок, 23 листопада, і відтоді його ніхто не бачив.

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон.