У Києві затримали чоловіка, який прогулювався Урядовим кварталом зі зброєю. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook, посилаючись на дані поліції.

Правоохоронці звернули увагу на автомобіль «Шкода», який заїхав на територію, що перебуває під охороною.

Вони вирішили перевірити водія транспортного засобу, і виявили у нього предмет, «схожий на бойовий пістолет, та ніж».

У 48-річного уродженця Миколаївської області не було дозвільної документації на зброю. Крім того, в салоні авто виявили набої до пістолета.

Підозрілі предмети вилучили та направили на експертизу, а їхнього власника – затримали. За незаконне володіння та зберігання зброї йому загрожує до семи років тюремного ув’язнення.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

«По-моєму, він з партизанського загону Ковпака!», «Де ж він в 2021-му такий собі кожух роздобув?», «А будьонівку не знайшли?», «100% при ньому був ще парашут, прапор РФ, посвідчення агента і фото Путіна розміром з плакат», «Серйозно! Поміняйте костюмера. Він в тому тулупі, що в багажнику був? Як в ньому керувати авто, чи може «Шкода» - рефрижератор? Попробували б хоч на табурет в тому сісти. Тесак, пукалка, тулуп- в кого проблеми з фантазією?», - дивуються українці з зовнішнього вигляду затриманого.

«Тепер зрозуміло, де не можна ходити в кожусі з ножем та пістолетом!», «Тобто чуваку, який зробив решето з дитини – хуліганство, а тут аж 7 років інкримінують! Може, мені хтось пояснить?», «От же ж барига який, на іномарці поперся бубочку нашого зобижать...», - додають інші.

Нагадаємо, українці в День Соборності згадали подвиги Небесної Сотні

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський звернувся до "кіборгів", які боронили Донецький аеропорт

Також Знай.ua писав, морпіхи в День Соборності показали своє благородство