Мер Києва Віталій Кличко розповів, коли школярі зможуть повернуться за парти.

Про це міський голова повідомив під час щоденного брифінгу від 22 січня 2021 року.

З понеділка, 25 січня, по закінченню локдауна, всі школярі зможуть повернуться на очне навчання. Це стосується учнів молодшої, середньої та старшої школи. Дитячі садки будуть функціонувати в стандартному режимі.

"Робота дитячих садків відбуватиметься у звичайному режимі. Зараз на карантині знаходиться один заклад у Шевченківському районі столиці", - зазначив мер Києва.

Віталій Кличко зазначив, що всі школи столиці вже готові до відкриття – мерія розробила оновлений санітарний регламент для навчальних закладів.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

За словами мера, місто повністю забезпечило санітарними засобами абсолютно всі комунальні установи. Крім цього, була розроблена інструкція в разі виникнення спалаху захворювань на COVID - 19 в навчальних заклади.

Нагадаємо, що натхненний Кличко привітав українців з Днем Соборності -" це наш шлях!".

Як повідомляв портал Знай.иа, Київ окремо закупить вакцину від коронавірусу. Про це розповів мер міста Віталій Кличко під час свого щоденного онлайн-брифінгу. Градоначальник повідомив, що столиця має намір закупити мільйон доз вакцини від коронавірусу.

Також Знай.иа писав, що у Кличка "виправдалися" за брудне повітря, поки кияни задихаються: погода винна.