У Києві патрульні спіймали чиновника Кабінету Міністрів за кермом автомобіля Mercedes після того, як він нахабно порушив правила дорожнього руху. Про це розповіли в поліції, оприлюднивши відповідне відео.

Як повідомляється, чиновник-Віталій Немилостивий, заступник міністра з питань стратегічних галузей промисловості України. На опублікованих кадрах видно, що чоловік перебуває в стані сильного алкогольного сп'яніння і на контакт з поліцією не йде.

Замість цього він спробував втекти з місця події, але його затримали.

Відео знято нагрудною камерою поліцейського. На ньому чутно, як правоохоронець каже, що водій «синій вхламіну».

"Руки прибрав, я заступник міністра. Я далі піду, а ви розбирайтеся", - заявляє самовпевнений чиновник, штовхає патрульних і грубіянить їм.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У поліції додали, що все сталося нещодавно, а судячи з запису – ще 30 грудня.

У Кабміні відреагували оперативно-пообіцяли, що чиновника звільнять. На позачерговому засіданні в четвер, 21 січня, Кабмін звільнив Немилостивого із займаної посади.

Нагадавши, на Закарпатті неадеквати з битами влаштували "судну ніч" водіям: "гальмуй!"

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві малолітки влаштували "лінію вогню" жителям Троєщини: "це ж діти, бл*ть!"

Також, "Знай.uа" писав, в Ужгороді комунальники провели майстер-клас зі свинства: "кинули під ноги і нормально"