У Києві чоловік замерз, оскільки його не пустили до колишнього помешкання. Про це повідомили в ефірі телеканалу ZIK.

Як зазначається, чоловік був громадянином Індії, однак уже декілька років живу Києві та працював двірником в українській столиці його обікрали та залишили без грошей. Повернутися додому, де у нього залишилися дружина і матір, індієць не міг. Усі, хто його знав, говорять про нього як про добросовісного працівника.

Померлого знайшли 15 січня в покинутому автобусі без вікон та дверей. Виявилося, що напередодні він посварився із керівником управляючої компанії, в якій він працював.

Зазначається, що двірник жив у підвалі, де облаштував собі квартирку. Місцеві мешканці стверджують, що чоловіка нещодавно госпіталізовували з аневризмою.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Коли він повернувся, працедавець виставив його на вулицю без речей, грошей, теплого одягу та телефону. Підвал замкнули разом із усім майном.

В результаті чоловік залишився в одних кросівках, штанях і сорочці, з перемотаною головою на морозі. Ночі він не пережив.

Нагадаємо, що на Львівщині маленька принцеса проковтнула шматок дроту разом з тортом: дитину рятували 6 хірургів.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Чернівцях коронавірус обірвав життя молодої матусі, легені не витримали: "годувала грудьми і лікувалася вдома"

Також портал Знай.ua писав, що українці масово купують отруєні гриби і не здогадуються, до смерті-крок: "дуже небезпечний токсин"