В Чернігові родина прихистила тварину, яку вони вважали цуценям, але зоологи розкрили їм очі на те, кого вони посадили на ланцюг. Про це розповідає «Суспільне».

За словами Кристини Макеєнко з Чернігова, вони з чоловіком помітили біля місцевої школи худе, поранене цуценя. Пожалівши тварину, чернівчани покликали її з собою і нагодували.

Знайда прижився і швидко почав поправлятися. Його назвали Бані. Однак були риси, які відрізняли тварину від звичайної собаки – він не їв кашу з м’ясом, боявся інших людей, дуже високо стрибав, жодного разу не гавкнув. Спочатку це списували на психологічну травму, однак згодом почали підозрювати, що перед ними – не собака.

Сусід подружжя припустив, що, можливо, Бані насправді – вовченя. З приходом холодів раніше нещасне цуценя вбралося в пухнасту шубу та зміцнішало. Сумнівів у господарів майже не лишилося, тому по допомогу звернулися до зоологів. Ті підтвердили, що Бані – вовк, а не собака. Припускають, що міг бути чиєюсь забавкою, від якої просто позбавилися.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

Зараз подорослішалий хижак з’їдає не менше двох кілограмів м’яса на день, і полюбляє бавитися в купі перегною. Зоологи попередили, що тримати вовка вдома небезпечно – рано чи пізно хижацька натура візьме верх, і тоді він може нашкодити оточуючим.

Відпустити бані до лісу теж не вихід, там він вже не виживе самостійно. Тому його відправлять до реабілітаційного центру «Парк хижаків Арден» на Хмельниччині.

Нагадаємо, раніше У Чорнобильській зоні нелюди загнали в петлю матір з дитиною- " тіла розтерзали вовки"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Поліція затримала 14 маніяків і врятувала 46 дітей: знімали на камеру, задіяли тварин

Також «Знай.uа " писав, що Кияни повстали проти вбивств тварин: "зазирни в очі своїй шубі"