Стало відомо про те, що відомий український активіст і журналіст Богдан Логвиненко сильно стурбований ситуацією з українською мовою, тому запропонував свої послуги.

Таким чином, повідомляється, що якщо раптом у вашому кафе, ресторані або ж магазині співробітники невпевнено почувають себе обслуговуючи відвідувачів українською, тоді Богдан Логвиненко готовий виділити один день зі свого життя для того, щоб допомогти закладу з розмовною українською. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Він в повідомленні пише, що може провести цього день в якості офіціанта-стажиста, баристи, продавця, або ж просто помічника.

"Я не викладач з української, і не офіціант. Простий киянин з невеликим життєвим досвідом, який може спробувати мотивувати співробітників до знань, читання, а також відкритості до нового. Розповісти про те, що таке small talk, а також як воно впливає на збільшення чайових» - пише Богдан Логвиненко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Журналіст пише, що у нього будуть вільні вихідні після 21 лютого, і самостійно вибере заклад з пропозицій у коментарях.

Нагадаємо, раніше Ніцой пояснила, чому штрафи за обслуговування російською користі не принесуть: "терпіти"

Як повідомляє портал "Знай.uа" Закон про мову в дії: киянці відмовили в обслуговуванні українською і "вишукано" нахамили

Також "Знай.ua" писав, що Українці відчули перші "плоди" закону про мову, дійшло до звільнень: "винятків небагато"