Стало відомо про те, що на Білому озері в Києві люди і собака провалилася під лід.

Таким чином, повідомляється, що гуляючи по замерзлому озеру, чоловік з дівчиною і собакою провалився під літ. Він сподівався, що через сильний мороз лід вже не такий крихкий і товстий, але, як би не так.

На щастя, чоловік зміг вибратися звідти самостійно, а потім, допоміг і дівчині і Собаці. Вони врятувалися.

Провалилися під лід, фото: соціальні мережі
Провалилися під лід, фото: соціальні мережі

Варто знову нагадати, що незважаючи на сильний холод, лід ще не встиг повністю замерзнути, тому не слід ризикувати своїм життям заради хвилинної розваги.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше повідомлялося про те, що в Києві Співробітник правоохоронних органів врятував дитину, яка провалилася під лід. Сталося це в неділю, 17 січня. Сергій Бурмака вийшов на вулицю з дитиною для того, щоб насолодитися зимовими забавами.

Раптом, він почув крики людей і дитячий плач. Стрімголов він швидко побіг до озера, щоб дізнатися що сталося. Як виявилося, там дитина провалилася під лід.

Все закінчилося благополучно, і ніхто особливо не постраждав. Дитину повели додому грітися.

Нагадаємо, що на Львівщині маленька принцеса проковтнула шматок дроту разом з тортом: дитину рятували 6 хірургів.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Чернівцях коронавірус обірвав життя молодої матусі, легені не витримали: "годувала грудьми і лікувалася вдома"

Також портал Знай.ua писав, що українці масово купують отруєні гриби і не здогадуються, до смерті-крок: "дуже небезпечний токсин"