Стало відомо про те, що мер Києва Віталій Кличко порушив традицію на Водохреща, і пірнув в ополонку не в парку Наталка.

Таким чином, повідомляється, що у вівторок, 19 січня, мер Києва Віталій Кличко опублікував в мережі відео як він занурився в ополонку, і привітав усіх українців з Хрещенням.

Він також написав, що довгі роки дотримувався традиції, але, в цьому році пірнув не в парку «Наталка», де після відкриття купався кілька років поспіль.

Всі попередні роки він анонсував своє купання, але в цьому все зробив приховано, і вибирав місце, де було якомога менше народу, щоб не викликати ажіотаж. Сталося це все поруч з парком Дружби Народів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Зі святом Водохреща вас! Традиції дотримувався і вранці пірнув в ополонку. Цього разу - у затоці біля парку Дружби народів.

Але, пам'ятайте: в сильний мороз, без підготовки організму, краще не занурюватися. Зі святом Водохреща вас! Бережіть себе!» - написав Кличко.

Раніше повідомляли, під час локдауну українців залишать без одягу, засобів гігієни та інформації: МОЗ звернулося до Кабміну.

Як повідомляв Знай.uа, інфекціоніст Голубковська дала прогноз, як локдаун вплине на поширення covid - 19 в Україні.

Знай.uа писав, працевлаштування в Польщі, Чехії, Німеччині: що зміниться для українських заробітчан у 2021.

Виїзд нових заробітчан зараз сильно ускладнений. Однак в 2021 році ряд країн планує нововведення в плані трудової міграції.