Стало відомо про те, де в Києві планують побудувати нові станції метрополітену. Чергові плани від влади.

Таким чином, повідомляється, що Київ продовжує розвиватися, це відбувається щодня в різних сферах. Зокрема, це стосується і транспортної інфраструктури та нових станцій метрополітену.

На сторінці Генерального плану столиці в соціальній мережі Facebook з'явилася нова публікація, в якій розповіли, де ж найближчим часом будуть побудовані нові станції метрополітену.

Згідно Генерального плану, буде продовжена Оболонсько-Теремківська гілка до вулиці Дмитра Луценка. А ще буде побудована Подільсько-Вигурівська лінія до Кільцевої дороги.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Планів багато, однак коли їх почнуть втілювати в життя - ніхто відповісти не може. Звучить лише"в найближчому майбутньому".

Раніше повідомлялося, що Київський метрополітен в 2020 році перевіз 279 мільйонів 484 тисяч пасажирів, що на 215 мільйонів 816 тисяч, або на 56 відсотків менше, ніж в 2019.

Раніше повідомляли, міністр Степанов відповів на всі питання про локдаун: що заборонено і чому потрібен жорсткий карантин.

Як повідомляв "Знай.ua", киян попросили "вийти" з метро і маршруток на час локдауна.

"Знай.ua" писав, чи скасують карантин в Україні після Різдва: Степанов прийняв остаточне рішення.

Степанов заявив, що Міністерство заздалегідь попередило про введення в Україні жорсткого карантину і бізнес до нього готовий.