Стало відомо про те, що співробітник правоохоронних органів врятував дитину в Києві, який провалився під лід.

Таким чином, повідомляється, що співробітник поліції залишається патрульним навіть коли не при виконанні. Вони рятують людські життя і вимагають правосуддя навіть у свій вихідний, на прогулянці з дитиною.

У неділю, 17 січня співробітник поліції Сергій Бурмака вийшов на вулицю з дитиною для того, щоб насолодитися зимовими забавами. Він повів дівчинку кататися з гірки, яка розташовується недалеко від озера Жандарка, що на вулиці Урлівській.

Раптом, він почув крики людей і дитячий плач. Стрімголов він швидко побіг до озера, щоб дізнатися що сталося. Як виявилося, дитина грав, і вирішив покататися на льоду. Він був неміцним, незважаючи на мороз, і раптом пішов під воду.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Сергій же почав оперативно діяти, але дуже обережно. У 10 метрах від призначеного місця він ліг на живіт, і акуратно поповз рятувати хлопчика, якому все ж вдалося вхопитися за шматок льоду.

В результаті дитину вдалося витягнути звідти, і хлопчик був переданий бабусі, яка повела його додому грітися.

Нагадаємо, що на Львівщині маленька принцеса проковтнула шматок дроту разом з тортом: дитину рятували 6 хірургів.

Як повідомляв портал Знай, у Чернівцях коронавірус обірвав життя молодої матусі, легені не витримали: "годувала грудьми і лікувалася вдома"

Також портал Знай писав, що українці масово купують отруєні гриби і не здогадуються, до смерті-крок: "дуже небезпечний токсин"