Відома українська модель Plus size частенько радує фанатів своїми новими знімками. Цей раз не став винятком. Дівчина показала як використовує свій бюст 13-го розміру не за призначенням.

Таким чином, повідомляється, що Міла Кузнєцова знову здивувала яскравою фотографією, яку вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Дівчина поклала на свої груди японську їжу, а саме, роли. Вона стоїть в оксамитовій сукні бордового кольору, у якого, вже звичне глибоке декольте.

З кожного боку на пишному бюсті вона поклала по шматочку ролу, а в руках у неї бамбукові палички.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Вийшла б досить непогана реклама служби доставки їжі, але, замість цього дівчина нагадала про свою сторінку на майданчику для фотографій Patreon - популярної краудфандінговой майданчику, на якій серед інших заробляють грошові "донати" багато відеоблогери.

"Чхнувши, на самоті, я подивилася на свої груди і сказала: «рости большоооооой»!)))» - підписала пост Міла Кузнєцова.

Нагадаємо, як рекордсменка України з 13-м розміром грудей Міла Кузнєцова бореться з депресією.

Нещодавно красуня з пишним бюстом розмістила в соцмережі свіже фото, зроблене на природі біля озера.

Як повідомляв портал Знай.uа, Міла Кузнєцова з 13-м розміром грудей порадувала свого чоловіка: "мій брат залишився дуже задоволений".

Також портал Знай.uа писав, що українку з 13-м розміром грудей помітили на дегустації вина: чоловіки сп'яніли не від ігристого.