У Києві фура ледь не злетіла з мосту в Дніпро через слизьку дорогу. Про це розповіли в патрульній поліції столиці, показавши відповідне відео.

Як повідомляється, інцидент стався близько 6:00 ранку 15 січня на Південному мосту. Водій фури, яка рухалася досить швидко, не впорався з керуванням своїм транспортним засобом на слизькій дорозі.

Вантажівка з причепом MAN спочатку склався, а потім розвернувся. В результаті у машини заблокований кермо і пробитий паливний бак.

На щастя, на момент аварії на мосту не було інших автомобілів, тому обійшлося без постраждалих. Однак через інцидент на 40 хвилин були перекриті дві смуги дороги з трьох.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"При додаванні фури потрібно, навпаки, прискорюватися, щоб вирівняти причіп! І це знають всі нормальні далекобійники!!! А цей гусак зробив все, щоб скластися!!!!! Бо штраф за перевищення швидкості для нього непосильний!",» Було б моментально в Дніпро«,» швидше за все, водій різко гальмував перед камерами контролю швидкості, ось і наслідки", - обурюються українці.

"Є зимова гума, але це ж дорого-міняти гуму, переїжджаючи зі снігу на півночі на асфальт на півдні, тому деякі використовують демісезонну. Більшість їздить на літній, тому що так "дешевше", поки не влетить в таку халепу», «Ага. Дивак в момент згадав, що на мосту камера контролю швидкості, і влупив по гальмах», - додають інші.

Нагадавши, під Києвом синій шумахер зніс дівчину на тротуарі і вразив нахабством: "Відкуплюся, відмажуть"

Як повідомляв портал " Знай.ua", у страшній ДТП під Хмельницьким загинула жінка: летіла в машині, повній дітей

Також, " Знай.uа" писав, в Україні ДТП забрали тисячі життів: у Патрульній поліції показали моторошні цифри