У Києві шукають молодого хлопця, який перестав виходити на зв'язок майже тиждень тому. Про це повідомили у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Розшук 20-річного Івана Бондаренка веде його брат. Він просить допомоги у небайдужих жителів столиці.

"Допоможіть, будь ласка, знайти брата! Пропав Бондаренко Іван, 27.09.2000 року народження", - пише він.

За словами родича, хлопець востаннє виходив на зв'язок ще 12 січня 2021 року, близько 10:00 ранку. Тоді ж було зроблено фото, за яким шукають зниклого.

"Тоді зв'язок обірвався і нічого про його місцезнаходження не відомо", - додає родич, зазначаючи, що востаннє Іван був помічений на вулиці Здолбунівській.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Прикмети зниклого безвісти: був одягнений у сіру з синім спортивну куртку, чорну шапку, чорні штани, такого ж кольору кросівки з білою підошвою.

Зріст хлопця - приблизно 170-175 сантиметрів, русяве волосся, худої статури.

"Допоможіть, будь ласка, може хтось бачив або чув, будемо дуже вдячні будь-якій інформації...",- благають рідні.

"Терпіння вам - розумію, як це важко, сама шукала сина. Зверніться до волонтерів SARVA.com.ua, нам вони дуже допомогли», - радять городяни.

Тим часом у Львові розшукують безвісти зниклого молодого хлопця, який вийшов від родичів і не повернувся додому.

Нагадаємо, раніше у Польщі таємниче зникли двоє працівників зі Львова: рідні сподіваються на диво перед Різдвом

Як повідомляє портал " Знай.ua " у Чернівцях зник чоловік з психічними відхиленнями, рідні б'ють на сполох: "хворий і безпорадний"